Extraescolars

Extraescolars

Oferim als nostres alumnes la possibilitat d’ampliar els seus coneixements, descobrir, desenvolupar i potenciar habilitats i capacitats a través d’una àmplia varietat d’activitats extraescolars. 

Aquestes permetran als infants i joves millorar les seves destreses, alliberar energia, fomentar el respecte, la tolerància, l’empatia i el treball en equip, així com crear noves relacions socials més enllà de l’escola. 

Fer del temps d’oci un espai creatiu per gaudir i seguir aprenent.

Quines oportunitats podeu trobar a la nostra escola? 

Taekwondo

Practicant aquest esport mil·lenari, no només es desenvolupen les capacitats del propi cos (força, elasticitat, resistència, integració, etc.), sinó que també fomenta la disciplina, estimula la concentració, desenvolupa l’autocontrol i fomenta el respecte. Una pràctica molt completa per infants i joves.

Robòtica i robòtica de competició

Cicle Superior, ESO i Batxillerat

La Robòtica Educativa és un sistema d’ensenyament interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats i competències als alumnes. Es treballen àrees de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, el que en anglès es coneix amb les sigles STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), així com àrees de lingüística i també de creativitat. Al mateix temps es treballen aspectes com: treball en equip, lideratge, aprenentatge a partir dels errors i emprenedoria.

Bàsquet

Des de P4

Participa en el nostre equip de bàsquet, un esport molt dinàmic i entretingut que estimula diverses destreses i conèixer el propi cos.

Ballet

Ed. Infantil, Cicle inicial de primària

Estil de dança que uneix l’art, la diversió i la disciplina i que ajuda als infants en el seu desenvolupament físic i mental.

Hip Hop

Educació primària

Ball urbà que combina diferents estils, serveix per treballar i millorar la capacitat psicomotriu, especialment la seva coordinació, el seu equilibri i la seva expressivitat. Una manera divertida de fer esport i conèixer el propi cos.

Xinès

Infantil i primària

Assimilar un nou idioma és molt més senzill entre els 3 i 7 anys. Mitjançant una metodologia eficaç i dinàmica, els infants podran aprendre l’idioma més parlat al món i amb major projecció i importància a nivell mundial.

Kumon

Educació primària

Kumon és un programa de matemàtiques per a nens de totes les edats i capacitats que ajuda a desenvolupar les habilitats matemàtiques i el gust pels números. Els alumnes, que poden començar des dels 3 anys, fan una prova al principi de la seva trajectòria en Kumon per assegurar-nos que comencen a treballar en el nivell més adequat. Estudien en funció de la seva capacitat, independentment de la seva edat i del seu curs escolar, i desenvolupen la capacitat d’aprendre per si mateixos a mesura que van comprenent i sentint-se còmodes en cada tema abans de passar a el següent.

Rapzona

 

Rapzona té la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar un esperit artístic mitjançant el gènere musical del rap. El principal sentit del curs és que puguin fer una activitat lúdica que alhora els serveixi per aprendre. Has de raonar la lletra de les cançons que escrius. El curs inclou un aprenentatge de la història del hip-hop i la cultura que envolta el rap, i després se centra en la part més tècnica que ajuda els alumnes a escriure les cançons. Els ensenyem tècniques que, encara que no se n’adonin, són pròpies de la poesia, com els versos d’art major, els sufixos o els rodolins, entre d’altres. Ells no saben que utilitzen aquestes eines però les fan servir per a una cosa que els agrada, de la mateixa manera que ho fan totes les seves estrelles musicals, sigui quin sigui el seu estil.

BeKith

Des de P5 fins a 4t ESO

L’activitat extraescolar de llengua anglesa és impartida per professionals i experts de BeKITH. Es tracta d’un perfecte complement a les classes impartides en horari lectiu des de la pròpia Escola, ja que aquest reforç extraescolar potencia el coneixement de l’alumne i permet que es desenvolupi amb major fluïdesa en aquesta llengua, en tots els aspectes (escriptura, comprensió lectora i oral, parla, etc.)

Alemany

ESO i Batxillerat

Sovint es diu que l’alemany és difícil d’aprendre. És una idea molt estesa. Però saps per a què serveixen els estereotips? Per a trencar-los!

A més, si saps anglès, t’encantarà saber que l’alemany i l’anglès tenen moltes similituds! També podràs iniciar-te en la cultura germànica.

Hast du lust darauf? (T’animes?)

Escacs

ESO i Batxillerat

Si vols desenvolupar la resolució de problemes, estratègies mentals, la lògica, la memòria i la concentració tot jugant, els escacs són el joc que estàs buscant!

Uneix-te als jugadors d’aquest esport internacional amb el que amb cada partida hauràs de desafiar els teus propis límits i els del teu adversari.

Escac i mat!

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.