Extraescolars

Extraescolars

Oferim als nostres alumnes la possibilitat d’ampliar els seus coneixements, descobrir, desenvolupar i potenciar habilitats i capacitats a través d’una àmplia varietat d’activitats extraescolars. 

Aquestes permetran als infants i joves millorar les seves destreses, alliberar energia, fomentar el respecte, la tolerància, l’empatia i el treball en equip, així com crear noves relacions socials més enllà de l’escola. 

Fer del temps d’oci un espai creatiu per gaudir i seguir aprenent.

Quines oportunitats podeu trobar a la nostra escola? 

Creative LAB

Extraescolar impartida en anglès i català on es desenvolupa la creativitat i la gestió d’emocions dels alumnes d’infantil i primària a través de contes, experiments, receptes de cuina, manualitats… Cada setmana ens endinsarem en aquest laboratori de creativitat per deixar volar la nostra imaginació i les nostres emocions.

Taekwondo

Practicant aquest esport mil·lenari, no només es desenvolupen les capacitats del propi cos (força, elasticitat, resistència, integració, etc.), sinó que també fomenta la disciplina, estimula la concentració, desenvolupa l’autocontrol i fomenta el respecte. Una pràctica molt completa per infants i joves.

Robòtica

Ed Primària, ESO i Batx

La Robòtica Educativa és un sistema d’ensenyament interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats i competències als alumnes. Es treballen àrees de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, el que en anglès es coneix amb les sigles STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), així com àrees de lingüística i també de creativitat. Al mateix temps es treballen aspectes com: treball en equip, lideratge, aprenentatge a partir dels errors i emprenedoria.

Ballet

Ed. Infantil, Cicle inicial de primària

Estil de dança que uneix l’art, la diversió i la disciplina i que ajuda als infants en el seu desenvolupament físic i mental.

Hip Hop

Educació primària

Ball urbà que combina diferents estils, serveix per treballar i millorar la capacitat psicomotriu, especialment la seva coordinació, el seu equilibri i la seva expressivitat. Una manera divertida de fer esport i conèixer el propi cos.

T.B.A (Teatre, ball i aprenentatge)

Infantil i primària

Activitat extraescolar en la qual a partir de la màgia i l’expressivitat del teatre, així com de la sensibilitat i musicalitat de la dansa, es busca el creixement motriu, social i emocional dels alumnes. Treballem a partir d’històries de teatre musical, de llibres i de contes que ens faciliten ampliar el vocabulari, coneixements i expressió dels nens/es. Aquestes històries es transformen en posades en escena de teatre i en diferents balls. TBA confia en el aprendre jugant, de manera que sempre hi ha temps i espai per jocs motrius,expressius i  de distensió.

Xinès

Infantil i primària

Assimilar un nou idioma és molt més senzill entre els 3 i 7 anys. Mitjançant una metodologia eficaç i dinàmica, els infants podran aprendre l’idioma més parlat al món i amb major projecció i importància a nivell mundial.

Kumon

Educació primària

Kumon és un programa de matemàtiques per a nens de totes les edats i capacitats que ajuda a desenvolupar les habilitats matemàtiques i el gust pels números. Els alumnes, que poden començar des dels 3 anys, fan una prova al principi de la seva trajectòria en Kumon per assegurar-nos que comencen a treballar en el nivell més adequat. Estudien en funció de la seva capacitat, independentment de la seva edat i del seu curs escolar, i desenvolupen la capacitat d’aprendre per si mateixos a mesura que van comprenent i sentint-se còmodes en cada tema abans de passar a el següent.

Bàsquet

Des de P5

Participa en el nostre equip de bàsquet, un esport molt dinàmic i entretingut que estimula diverses destreses i conèixer el propi cos.

BeKith

Des de P5

L’activitat extraescolar de llengua anglesa és impartida per professionals i experts de BeKITH. Es tracta d’un perfecte complement a les classes impartides en horari lectiu des de la pròpia Escola, ja que aquest reforç extraescolar potencia el coneixement de l’alumne i permet que es desenvolupi amb major fluïdesa en aquesta llengua, en tots els aspectes (escriptura, comprensió lectora i oral, parla, etc.)

Diploma Dual "Batxillerat Dual Americà"

 

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL 

“BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.   

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.