Batxillerat

Batxillerat

El Batxillerat del Sant Andreu té com a finalitat la formació general de l’alumnat, així com la seva orientació i preparació per assolir una maduresa intel·lectual i humana que els permeti integrar-se en la vida activa o continuar estudis superiors, tant universitaris (via Prova d’Accés a la Universitat) com de formació professional específica de Grau Superior (CFGS). 

Als estudis del Batxillerat, que és una etapa no obligatòria i concertada, poden accedir els alumnes que estiguin en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. 

El Batxillerat comprèn dos cursos acadèmics, que els estudiants cursaran generalment a partir dels setze anys d’edat. Aquesta etapa, en el nostre col·legi, es desenvolupa en dues modalitats: Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials.

Formació integral basada en valors humans i cristians

Maduresa intel·lectual i humana

Integració de les TIC a totes les matèries

Activitats formatives

Formació integral

Aquesta formació sempre està basada en els valors humans i cristians. És una formació acadèmica de l’alumnat, tot atenent el vessant curricular i personal.

Coneixements i habilitats

Potenciem i transmeten coneixements i habilitats per a dur a terme les funcions socials amb responsabilitat i de forma competent.

Anglès

La matèria d’Anglès és impartida mitjançant un desdoblament, comptant amb professor/a de conversa per impulsar el progrés i desenvolupament de l’alumnat per comunicar-se en aquesta llengua. 

Activitats formatives

Oferim un seguit d’activitats: jornades, cursos, seminaris, sortides, tallers, projecte solidari 4t món, ràdio, Comunicació Audiovisual, viatges culturals, jornades esportives, Jocs Florals, jornades lúdiques, Setmana Solidària, Setmana de la Família, preparació per al sagrament de la Confirmació…

TIC

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació són presents  i s’integren en totes i cada una de les matèries que cursen els i les alumnes durant aquesta etapa. Desenvolupar les seves capacitats emprant aquestes eines és fonamental pel seu futur. 

Treball de recerca

Els alumnes han de realitzar un Treball de Recerca que compta amb un seguiment individualitzat per part del professorat. Per tal de gestionar les lliuraments, avenços, així com la resolució de dubtes, els alumnes compten en tot moment amb el suport d’un tutor específic. 

Orientació

 Orientem l’alumnat en la seva presa de decisió sobre el futur acadèmic. Es tracta d’una decisió que va acompanyada de molts interrogants, dubtes i incerteses. És per això que duem a terme un conjunt d’activitats d’orientació en aquesta línia.

Vols més informació? Estarem encantats de conèixer-te! Contacta amb nosaltres

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.