Pastoral

Pastoral

La formació espiritual de l’escola està dirigida i assessorada per la congregació de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret, fundada pel Pare Manyanet. 

Primera comunió

Preparar bé a l’infant que ha de fer la primera comunió és indispensable per a nosaltres. Considerem que és imprescindible que sàpiga i desitgi donar aquest pas. A més, els pares són un figura crucial, ja que l’han d’acompanyar i guiar. Apostem per realitzar una celebració, sempre de caire familiar i senzilla.

Confirmació

La confirmació és el sagrament de la maduresa cristiana.

Quan l’infant és petit són els pares els qui decideixen batejar-lo per iniciar el camí de la fe i seguir a Jesús. No obstant, quan aquests nois i noies prenen consciència durant la joventut i adolescència, han de fer el pas per ells mateixos/es i reafirmar-se en la decisió dels seus pares per voluntat pròpia. Ja tenen consciència adulta i és el moment, si ho desitgen, de confirmar-se. 

Amb aquest pas fet en ferm es dóna per completat el camí cap a la iniciació cristiana. 

Laics Natzaret

Desitges viure a l’estil Natzaret? Si la resposta és afirmativa, aquesta notícia t’interessa. I és que ja fa uns cursos enrere que aquest moviment es va encetar, comptant amb pares i mares, professors i professores de l’escola així com membres de la nostra comunitat educativa. Tots els que sentiu la inquietud per viure la fe i fer-ho a la nostra Congregació sou benvinguts al Moviment Laical Natzaret.

Què pretén el Moviment?

   • Aprofundir la fe.
   • Conèixer l’Evangeli.
   • Viure les virtuts de Jesús, Maria i Josep a Natzaret.
   • Millorar el nostre entorn immediat.

A què em comprometo?

   • Una reunió al mes
   • Una trobada a l’any

Ajuda'ns a ajudar

Oferim als alumnes d’ESO i Batxillerat l’oportunitat de fer accions solidàries compromeses amb les necessitats del nostre entorn. Col·laborem amb campanyes o propostes tant pròpies com d’altres organismes. 

Nens a Betlem

Oferim als alumnes de Primària la possibilitat de fer accions solidàries amb les necessitats del nostre entorn.

Vols més informació? Estarem encantats de conèixer-te! Contacta amb nosaltres

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.